OEM

Olasz, vezető vállalat pizzériák és élelmiszer-feldolgozó berendezések gyártásában

Az OEM cég politikája folyamatos fejlesztésen alapul, hogy a legjobb eredményeket érje el munkatársaik hozzáértésének és professzionalizmusának köszönhetően. Az OEM célja mind a termékek, mind a szolgáltatások fejlesztése, annak érdekében, hogy az ügyfelek számára innovatív megoldásokat, megbízhatóságot és magas színvonalú teljesítményt nyújtson. A társaság tevékenységét a kiválóság folyamatos kutatása jellemzi, mindig megvédve mind a társadalmi szférát, mind a környezetet.

Az OEM alapítvány 1973-ba nyúlik vissza Mantua környékére; promóterük azonnal rájött a pizzaüzlet figyelemre méltó lehetőségeire, és 1977 folyamán elektromos pizzakemencék és spiráldagasztó gépek sorozatos gyártását kezdte annak érdekében, hogy kibővítse a társaság kínálatát, amely már ipari edények és üvegmosógépek gyártásából állt.

1996-ban Oem az Ali SPA Group tagjává vált (az Ali SPA Group az egész világon vezető cégcsoport vendéglátóipari berendezések gyártása és értékesítése terén).

Az alapos know-how-t, a folyamatos műszaki kutatást, a megbízhatóságot, a tervezést és a termékek magas színvonalát professzionalizmus ötvözi azzal a céllal, hogy átfogó szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek üzlethelyiségük fejlesztésében. Ezek teszik lehetővé számunkra, hogy referenciapontként tekinthessünk rájuk vendéglátóipari szektorban.


OEM termékcsalád

Pizza rendszer: az egyetlen átfogó rendszer, mellyel egyszerűsítheti az üzletét

Az OEM szakmai tapasztalataik lehetővé tették a piaci igények kielégítését a „Pizza rendszer” kifejlesztésével: egy teljesen integrált rendszerrel, amely pizzériák berendezéseiből áll. Képes automatizálni a teljes gyártási folyamatot, az alapanyagoktól a fogyasztásra kész pizzáig.

Ez a rendszer szigorúan követi a hagyományokat, fenntartja az étel érzékszervi tulajdonságait is: valódi technológiai fejlődés, amely képes tiszteletben tartani a mediterrán étkezési szokásokat. Egy olyan exkluzív megoldás, amely magában foglalja a tervezéssel, valamint az üzletek vagy pizzéria-üzletláncok gazdasági és adminisztratív irányításával kapcsolatos tanácsadási szolgáltatásokat is.

A rendszer a következőkből áll:

  • Spiráldagasztó gépek, rögzített vagy dönthető fejjel és kihúzható tállal;

  • Tésztaosztók és kerekítők, egy gépként is elérhetők, melyek 50–800 grammos adagokat készítenek;

  • Forró formázók (Pressform), 30-50 cm átmérőjű kör alakú tészta alapok előállításához;

  • Ételkészítő gépek (www.aureaali.com)

  • Gasztronómiai és pizzasütők elektromos vagy gázellátású gépek széles választéka:

  • Kis sütők, Professzionális egyszintes sütők, Elektromos és moduláris sütők, Gázos sütők, Statikus szállítószalagos sütők, Légkeveréses futószalagos sütők (elektromos vagy gázellátással).

OEM Katalógusok:

OEM akcióban: