De Danieli

Élelmiszeripari főzőüstök és keverők

Az 1960-ban alapítója, Danilo De Danieli által létrehozott céget, mely főzőüstök és keverők gyártásával foglalkozik, Európa-szerte az élelmiszeriparban sikeresen elismerték .

A vállalat lelke továbbra is az alapító filozófiájának nyomát hordozza: egyszerűen használható minőségi gépek biztosítása, melyek elengedhetetlenek az ipari szolgáltatók számára. Kézzel felügyelt gondossággal készül, amely megfelel a vásárló egyedi követelményeinek.

Manapság, amikor a fogyasztók újraértékelik a „lassú étel” koncepciót, a legjobb minőségű alapanyagokat és a legjobb gyártási folyamatot keresik, De Danieli biztosítja, hogy minőségi szempontból pótolhatatlan eszközt szállít mind az egyéni, mind az ipari felhasználók számára.


De Danieli termékcsalád

  • Elektromos főzőüstök, elengedhetetlen felszerelések különféle termékekhez. Például krémek, lekvárok, sűrített tej, béchamel szósz, zöldséges mártások elkészítéséhez és főzéséhez.
    Rendkívül sokoldalú gépek, több változatban kaphatók, egyetlen eszköz egyszerű mozgatásával vagy két eszköz planetáris mozgásával egyidejűleg. 1 vagy 2 rögzített sebességgel, vagy inverter segítségével vezérelhető változó fordulatszámú motorral érkeznek. A szerkezet megfelelően megerősített, és kiválóan alkalmas mind a lágy, mind a kemény mandula nugát keverék elkészítésére.

  • Nougat főzőüstök, melyek különösen kemény és ragacsos keverékek gyártásához alkalmasak a szilárd és masszív szerkezetének köszönhetően. A keverő eszköz úgy van kialakítva, hogy optimálisan keverje a sűrű és texturált tésztát. A főzőlüstök motorfordulatszám-variátorral vannak felszerelve, hogy az optimális keverési sebességet a speciális készítmények alapján állítsák be.

  • Planetáris főzőüstök, különféle verziókban kaphatók: 1 rögzített fordulatszám, 2 rögzített fordulatszám vagy inverter segítségével változtatható motorfordulatszámmal. Az adott terméket 2 eszköz rotációs, planetáris mozgatásával keverik, ez javítja a termék minőségét és a feldolgozás végén tökéletesen homogén lesz.

  • Tartályok, melyek alkalmasak csokoládé és zsírok feloldására és tartására, például vaj, pálmaolaj és margarin állandó hőmérsékleten tartására. A gépek gázszeleppel ellátott termékleürítő csapokkal és elektromos kijelzőkkel vannak ellátva, valamint elektronikus termosztáttal a hőmérséklet-szabályozáshoz, az elektromos elemek fűtéséhez és a bain-marie működéséhez.

De Danieli akcióban: